Testimonis Mentoring Empresarial de Viladecans
Programa de Mentoring Empresarial de Viladecans

Essència Comunicació realitza juntament amb l’Equip de treball BuConDa, l’assessorament en àrees de marketing digital a les empreses que formen part del programa de mentoring empresarial organitzat per l’Ajuntament de Viladecans amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

El programa de mentoring de l’Ajuntament de Viladecans forma part del programa de mesures de reactivació local per donar suport als negocis i empreses locals a través d’experts en les àrees de finances (Antoni Lisbona – Linkedin @antoni-lisbona), sostenibilitat i igualtat de gènere (Laia Giner – Linkedin @laia-giner) i digitalització i marketing digital (Elisenda Ventura d’Essència Comunicació).

A través de l’acompanyament personalitzat hem pogut identificar les oportunitats per iniciar, rellançar o readaptar l’empresa a l’entorn econòmic actual i tenir en compte les noves oportunitats que es deriven dels Fons de Recuperació Next Generation EU.

El programa procura, a més, establir relacions de networking i col·laboracions entre les empreses participants dins l’ecosistema empresarial de Viladecans, així com l’aproximació dels empresaris a valors de bones pràctiques i de responsabilitat social corporativa.