Marketing Digital y Diseño Gráfico Essencia Comunicacio

Marketing Digital i Xarxes Socials

Contracta la gestió de les Xarxes Socials en Packs Mensuals i posa en mans professionals aquesta tasca cada vegada més important.

Portem a terme la planificació, publicació, disseny de posts, edició de video, redacció de continguts pels diferents comptes en XXSS de l’empresa

Dins del Pack Mes també hi ha incloses les accions per millorar el SEO i el posicionament Web. Com la redacció d’articles pel Blog de la Web, gestió del Google MyBusiness, identificació de paraules clau i creació de contingut en funció d’aquestes, i manteniment general de la Web (actualització de plugins de WordPress, etc.)

Contacta’ns per definir les accions de marketing digital que necessita la teva empresa.

Packs / mes de Marketing Digital i XXSS

Pla XXSS + Web Plus

 • Disseny Capaçalera + Feed + Menú Stories
 • 8 Posts a Instagram, Facebook, Linkedin o Pinterest
 • Gestió My Business
 • Manteniment Web / 1 article blog
 • 1 Sessió fotogràfica

– 250€ / mes –

Pla XXSS + Web

 • Disseny Capaçalera + Feed + Menú Stories
 • 6 Instagram, Facebook, Linkedin, Twitter, Pinterest Posts / mes
 • Gestió My Business
 • Manteniment Web

– 199€ / mes –

Pla XXSS

 • Disseny Capaçalera + Feed + Menú Stories
 • 4 Instagram, Facebook, Linkedin, Twitter, Pinterest Posts / mes
 • Gestió My Business

– 175€ / mes –

+ Accions Mk Digital:

Manteniment Web: articles Blog usant paraules clau, actualització plugins, nous continguts, gestió del SEO.

Gestió de les Xarxes Socials: disseny de Feed i manteniment de xarxes socials a les plataformes Instagram, Facebook, Linkedin, Twitter i Pinterest. Gestió de la missatgeria, Búsqueda influencers.

Estratègia i planificació de la comunicació 360º web, estratègia i coordinació entre xxss i web (landing pages) emailings.

Comunicació de la Sostenibilitat de manera eficient, rellevant i coordinada en xarxes socials, a la web i en els informes anuals de sostenibilitat.

Estadística de la Web i KPIs: impressions en cercadors, posicionament per paraula de cerca, augment de visites a la Web, percentatge de CTR (relació impressions i clicks), paraules clau a partir des d’on aariba l’usuari a la nostra web.

Insights de dades en XXSS: control del l’augment de seguidors, avast de les publicacions, visites del perfil, tipus de posts amb més repercussió, etc.

Programes de Mentoring Empresarial+ Projectes

Essència Comunicació realitza juntament amb l’Equip de treball BuConDa, l’assessorament en àrees de marketing digital a empreses a través de programes de mentoring empresarial d’àmbit públic.

Són programes de mesures de reactivació local per donar suport als negocis i empreses locals a través d’experts en les àrees de finances (Antoni Lisbona – Linkedin @antoni-lisbona), sostenibilitat i igualtat de gènere (Laia Giner – Linkedin @laia-giner) i digitalització i marketing digital (Elisenda Ventura d’Essència Comunicació).

A través de l’acompanyament personalitzat identifiquem oportunitats per iniciar, rellançar o readaptar l’empresa a l’entorn econòmic actual, tenint en compte les noves oportunitats que es deriven dels Fons de Recuperació Next Generation EU.

Es fomenta la col·laboració entre les empreses dins l’ecosistema empresarial local, així com l’aproximació a valors de bones pràctiques i de responsabilitat social corporativa.


Projectes Mk Digital i XXSS+ Projectes