Hola sóc Elisenda Ventura
Essència Comunicació fa intervenció a Barceloa Activa

Elisenda Ventura Vinyals

La comunicació, el quit de la qüestió

Hola! Sóc Elisenda Ventura i sóc la persona al capdavant d’Essència Comunicació, agència de comunicació a Castellar del Vallès.

Tots volem aportar a la societat a través de l’activitat que més ens omple i ens identifica, en el meu cas, amb la tasca de divulgar els contingut de projectes i activitats econòmiques per treure’n el màxit rèdit comunicatiu. M’agrada captar l’essència de les empreses per tal comunicar-les amb la màxima força i efectivitat.

Sóc diplomada en Direcció Hotelera per la Universitat Autònoma i vaig cursar anteriorment 1er i 2on de Belles Arts a la UB. Tot i que encara no comptava amb la maduresa per decantar-me per estudis més concrets, sabia que la meva vocació quedava entre la comercialitat, el disseny i la comunicació.

Va ser més tard, amb la maduresa i la passió que l’activitat laboral em desvetllava, que vaig poder invertir en coneixements concrets de:

  • Màster en Gràfica Publicitària: any 2002 a l’Instituto Europeo di Design (IED) a Barcelona. On vaig desenvolupar campanyes de publicitat de la mà de professionals en actiu de les millors agències de publicitat de Barcelona.
  • Màster en Marketing Digital: any 2013 al IM Digital Business School (IM). Vaig poder comprobar que el Marketing Digital s’imposava com una activitat clau per les empreses.
  • Formacions en Disseny Web, WordPress i Xarxes Socials. 

Avui dia, sento que faig una feina que m’agrada i que vull anar més enllà, per això segueixo explorant i aprofundint en coneixements a través de Workshops, formacions  i tallers.

És un plaer ajudar a empreses a reconèixer la seva essència i el seus potencials per treure’n el màxim rèdit comercial i comunicatiu.

Què diuen de mi?

Testimoni Laia Giner

Té la capacitat de captar i entendre les necessitats de cada projecte i aporta solucions eficients a mida de cada empresa. 

Laia Giner / Consultora en Sostenibilitat
Testimoni Claus Rey

Elisenda muy profesional, con un muy buen gusto para el diseño. Ha mejorado la imagen corporativa de CCS Dental y en el tema de redes sociales en poco tiempo nos ha posicionado muy bien y ha creado la base para una buena estructura.

Claus Rey / CCS Dental
Testimoni Jordi Lorente SOG Enginyeria

Gran treball! Creativa i professional!!!

Jordi Lorente / SOG Enginyeria
Testimoni Rolfi Aleaza

Elisenda nos hizo una transformación de la web y en menos de una semana nuestro posicionamiento ha cambiado radicalmente. La recomiendo ampliamente.

Rolfi Aleaza / Clínica Dental Sant Rafael
Testimoni de Marga Angrill

M’agrada la teva sensibilitat, també la constancia amb la que treballes i finalment la empatia.

Marga Angrill / En Sintonia con la Vida
Testimoni Israel Nogal

En cada projecte ha estat un plaer treballar amb l’Elisenda per la seva visió del marketing i també pel seu gran compromís i entrega. Sempre al nostre equip!

Isreal Nogal / Smartech

Perquè amb Essència Comunicació?